Disclaimer

Aansprakelijkheid en rechten

 

Uiteraard streeft het Erfgoedcluster (Gemeentearchief Weert en Gemeentemuseum Jacob van Horne met de juridische entiteit gemeente Weert) om correcte en actuele informatie te verschaffen, maar kan echter niet garanderen dat alle informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt.
Het Erfgoedcluster Weert kan u ook niet garanderen dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan de inhoud van deze website.
Het Erfgoedcluster Weert behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor als bedoeld in artikel 2, eerste lid van de Databankenwet (Stb.1999, 303).

De inhoud van deze site is uitsluitend voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik.
Het is niet toegestaan de teksten en het beeldmateriaal te verveelvoudigen, op te slaan of openbaar te maken in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, via opname of op enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de teamleider Erfgoedcluster/gemeentearchivaris Weert.

In deze website zijn meerdere externe links opgenomen. Het is uitsluitend aan de rechthebbende van deze externe link om voor een juiste werking zorg te dragen.