Activiteiten 2019

Maandag 28 januari

Startbijeenkomst Open Monumentendag 2019

We starten alweer met de voorbereiding van de Open Monumentendag 2019. Dit jaar is dat op 14 en 15 september en het thema is ‘Plekken van plezier’. Dit is de Nederlandse interpretatie van het Europese thema ‘Arts & Entertainment’.

U bent van harte welkom op de eerste bijeenkomst ter voorbereiding van de Open Monumentendag 2019. In verband met het genereren van landelijke publiciteit wordt het programma vroeger dan andere jaren vastgesteld.
Wij nodigen u uit om op 28 januari 2019 om 19.30 uur te komen meedenken over het programma in de gemeente Weert. De bijeenkomst vindt plaats in de Boskamer op de eerste verdieping van het stadhuis aan de Wilhelminasingel 101.

Bezoekers

Onderzoek heeft uitgewezen dat bezoekers aan de Open Monumentendag in Weert niet alleen uit Weert of de directe omgeving komen maar ook uit andere delen van Nederland zoals de Randstad, Noord - Brabant, Gelderland en zelfs Belgisch Limburg.
Een mooie gelegenheid om uw monument extra onder de aandacht te brengen. Met jaarlijks tot circa  8.000 bezoekers is de Open Monumentendag één van de grote jaarlijkse evenementen in Weert en landelijk behoort zij tot de top 10.

Aanmelden

Graag uiterlijk 23 januari aanmelden voor deze bijeenkomst via de mail: Open Monumentendag 2019 Weert.
Heeft u vragen neem dan contact op met de coördinator OMD Weert mevrouw Joke Jongeling via (0495) 57 52 65 (maandag t/m donderdag) of mail naar Joke Jongeling.

Lees verder >>>