Wisselexpositie

Op deze pagina vindt u een overzicht van de actuele wisselexposities.

2 april tot en met 17 september

Tentoonstelling TRANSCENDER

In Gemeentemuseum Jacob van Horne aan de Markt is van zondag 2 april tot en met zondag 17 september (CultureelLint) de tentoonstelling 'TRANSCENDER' te bezichtigen.
Dit is de eerste solo-tentoonstelling van Arte Colder in Weert die tegenwoordig woont en werkt in deze stad. Bij de opening op 2 april om 15.00 uur zal beeldend kunstenaar Rob Scholte, een goede vriend van Arte Colder, de inleiding verzorgen. Tevens is er een optreden van Mickey Wo, een ‘spoken word’-artiest, die rap, poëzie en performance combineert. Aansluitend zal de wethouder Cultuur van Weert, Geert Gabriëls de tentoonstelling officieel openen.
Lees verder >>>

Tot en met 31 december

De Weert Kamers

Uit de duizenden objecten die het Gemeentemuseum beheert, zijn de belangrijkste stukken uit de stedelijke historie in De Weert Kamers tentoongesteld. In de tijdelijke expositie wordt in het kort een overzicht gegeven van de geschiedenis van Weert.
Lees verder >>>

Plan uw reis, kijk voor openingstijdens en entreeprijzen op de pagina Contact.

5 februari tot en met 24 februari

Tentoonstelling 'ReMake'

In Gemeentemuseum Jacob van Horne exposeren leerlingen van de Philips van Horne scholengemeenschap uit Weert hun werken in de tentoonstelling  ‘ReMake’.
Drie klassen van MAVO 3 met de vakken tekenen, handvaardigheid en kunstbeschouwing hebben circa 300 kunstwerken gemaakt.
De expositie wordt geopend op zondag 5 februari om 15.00 uur door de wethouder van Cultuur Geert Gabriëls.
Lees verder >>>